Orbis Tours - turistička agencija - Letovanje 2018, Grčka, Evropski gradovi, Wellness

O nama


Orbis tours d.o.o. je  turistička agencija osnovana 23.11.2011. sa ciljem da svojim potencijalnim putnicima ponudi veliki izbor  putovanja sa dobrim, savetodavnim, adekvatnim i kvalitetnim servisom.

Naš  mali tim je sticao iskustvo kod renomiranih turoperatora i poverenje putnika  kroz realizaciju različitih tipova turističkih putovanja.

Kroz dugogodišnji rad u marketingu, komercijalnom sektoru, istraživanju tržišta, vodičkoj službi radom u direktnom agencijskom predstavništvu na raznim destinacijama došli smo na ideju o formiranju travel servisa sa predznakom klijent na prvom mestu, brza i efikasna usluga i savet kao i najbolja opcija, kako bismo planiranje i nedoumicu oko odmora učinili lakšim i pristupačnijim najširem sloju putnika.

U ponudi naše agencije možete pronaći letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim metropolama, individualna putovanja na upit i lični zahtev, organizovanje raznih događaja, okupljanja i team buildinga, rezervaciju  avio karata za ceo svet kao i polise putnog međunarodnog zdravstvenog osiguranja  osiguravajuće kuće Wiener Stadische.

Osnovna misija turističke agencije Orbis tours je održavanje i jačanje dobrog, kvalitetnog i efikasnog ličnog servisa zastupajući prvenstveno dugogodišnje prijatelje i poslovne saradnike kao što su renomirani tour operatori Oktopod travel čiji smo ekskluzivni zastupnici -  ugovorna franšiza.

Svoje ciljeve  ostvarujemo  prvenstveno kvalitetom usluga koje pružamo, stalnom obukom zaposlenih, istraživanjem i usavršavanjem,  stalnim inoviranjem marketing strategije vezane za različite vrste promocije i prodaje svojih usluga. 

Uspešnu i dugoročnu saradnju, koja se zasniva na profesionalnosti, pouzdanosti, uzajamnom poverenju i poštovanju, a u cilju što većeg zadovoljstva potrošača i povećanja obima prodaje izgradili smo sa za kratak period sa  brojnim sa klijentima i  kompanijama kao što su : Iso Car d.o.o. konsultantska kuća, Jokić consalting, Korana d.o.o., Ski Point digital, Zoreli, Ciklos, Viza Air travel, servisirali smo radnike zaposlene u Pro Credit banci, Grawe osiguranju, Ringier Axel Springer Media, Opštini Kovin...

Orbis je svet, istražimo ga zajedno!